Хотел Предела

Хотел Предела Хотел Предела Мост по еко пътека за хотел Предела Местност Предела Водопад в местност Предела Двойна стая в хотел Предела Спалня в хотел Предела Кът за почивка в стая в хотел Предела Стая с телевизор в хотел Предела Ресторант в хотел Предела Ресторант в хотел Предела
Местоположение

Хотел "Предела" е разположен в местността Предел - седловина, част от северната граница между планините Рила и Пирин. Най-високата й точка достига 1142 м. надморска височина. Дължината й е около 7 км. Предел е прохода между Разложката котловина и селищата по течението на река Струма.

Седловината Предела е обградена от красиви борови и букови гори, особено завладяващи посетителите, предлагащи много възможности за лов и представлява географската връзка между Рила и Пирин. 

В близост

В седловината са построени хижа "Предел", ведомствени почивни станции и бунгала, частни вили, хотели, ресторанти и др. В този район можете да се насладите на любимите си занимания - езда, планинско колоездене, риболов, лов, рафтинг, каякинг, парапланинг, ски, сноуборд, голф, еко пътеки, пикник сред природата, забележителности и много други. 

В близост до Предела се намират: с. Баня - известно с минералната си вода, с. Добърско - в него се намира уникална църква от ХІІІ в.; на 2км. Параклис - Св. Иван Рилски. На 12 км е гр. Разлог, на 25 км е гр. Симитли, на 18 км. се намира известният курорт Банско, на 40 км - гр. Благоевград, на 70 км - гр. Мелник, на 75 км - Рилски манастир, на 140 км - гр. София.  

Природа

Хотел "Предел" е заобиколен от величествена природа на Рила и Пирин и предлага тишина и спокойствие за една истинска почивка. При Нас ще можете да се насладите на страхотна зимна ваканция между тези две красиви планини или пък да се забавлавате през зеленото лято. 

Интересно място в двора на хотел "Предела" е вековното дърво - бук, което зарежда с положителна енергия хората, които го докоснат. 

Настаняване

Леглова база, която може да поеме от 50 до 55 души се състои от:

  • 4 апартамента
  • 18 стаи
    • 4 спални;
    • 4 двойни стаи;
    • 10 тройни стаи; 

Всички стаи са със самостоятелни санитарни възли, телевизори с Булсатком тв, тераси с прекрасен изглед.

Работно време

Хотелът е на разположение на всички любители на природата по всяко време на годината . Ако сте любители на дългите преходи и разходки - елате при нас! Ние Ви предлагаме тишина, зеленина, уют, дискретност, ниски цени и любезни домакини.

Настаняване и цени
Настаняване Цена
1 човек 15 лв.
Стая с две легла 30 лв.
Стая с три легла 40 лв.
Апартамент, с мека мебел 50 лв.

* Обявените цени са с включен ДДС.

Контакт и резервации

Тeлефони за контакти и резервации:
+359 899 953 507 - Цветанка Величкова
+359 885 825 456

E-mail:

Форма за контакт

Всички полета са задължителни.

Интерактивна карта