Хотел Нареченски извори

Хотел Нареченски извори в Родопите Хотел Нареченски извори Хотел Нареченски извори Изглед към хотел Нареченски извори в Родопите Бесетка на хотел Нареченски извори в Наречен Бесетка на хотел Нареченски извори Ресторант в хотел Нареченски извори Фитнес зала в хотел Нареченски извори Тенис на маса в хотел Нареченски извори Спалня в хотел Нареченски извори Двойна стая в хотел Нареченски извори Кът за почивка в стая в хотел Нареченски извори
Местоположение

Хотел "Нареченски извори" е разположен върху планинските хребети на Родопския масив в близост до местността "Нареченски бани".Базата се намира на 620 км надморска височина. На 15 км е от Бачковски манастир, на 25 км от югозападно от гр. Асеновград , на 45 км от гр. Пловдив, на 45 км от к.к. "Пампорово", на 45 км от "Кръстова гора", на 35 км от "Чудните мостове", южно на 4 км по шосето за Смолян се намира Римският мост, който привлича туристите със своята оригинална конструкция. Близо до него,отвъд шосето, край по малко каменно мосче може да се види живописния водопад на Косовската рекичка. В близост са "Дяволското гърло" и "Ягодинска пещера". През курорта минава шосето от Пловдив и Асеновград за Чепеларе, Пампорово, Смолян, Мадан и Рудозем.

Балнеолечение и природа

Климатът в този район е мек и благоприятен за курортолечение, понеже селището е защитено от високите планински вериги, и се смекчава от минаващата през него река. При нас ще имате възможността да се насладите на прохлада и свеж планински въздух през горещите летни дни и прохладни нощи. Зимата е мека, изпълнена със слънчеви и ясни дни.Тук ще прекарате една незабравима, спокойна и релаксираща почивка сред наситената със зеленина природа.  

Настаняване

Хотел „Нареченски извори" разполага с леглова база, която може да поеме 40 души и се състои от тринадесет апартамента и петнадесет самостоятелни стаи. Комплекса разполага с конферентна база, безплатен паркинг, охрана и сигурност за Ваш и Вашето семейство. 

В хотелската част на Ваше разположение е телевизор с достъп до „БулсатКом", самостоятелен тоалет и баня,тераса от която се разкрива спираща дъха гледка.

Ресторант

Ресторанта с места за 45 човека предлага характерните за родопския край ястия и разнообразна българска кухня. 

Работно време

Базата е на Ваше разположение целогодишно. Така че ако все още се чудите къде да почивате - Почивна станция "Нареченски извори" ще бъде правилният Ви избор.  

Настаняване и цени
Настаняване Цена
Стая с две легла 30 лв.
Стая с три легла 40 лв.
Апартамент 50 лв.

* Обявените цени са с включен ДДС.

Контакт и резервация

Тeлефони за контакти и резервации:
Тел./факс +359 33 42 22 60
+359 887 935 928 

E-mail:

Форма за контакт

Всички полета са задължителни.

Интерактивна карта