Тухли произвеждани от Керамат АД

Керамат произвежда четири типа тухли в своите цехове в гр. Каспичан. Тухлите се славят с високата си здравина в сравнение с конкурентите. Притежават сертификат за качество от Европейския съюз, както и сертификат по БДС.

Известни са с дебелите си стени и устойчивост при монтиране на крепежни елементи върху тях.

Тухли единички

Тухли единички

Тухли за зидане на носещи и преградни стени. Притежава кухинна структура за висока топлоизолация с вертикални отвори и устойчиви стени. Нарича се тухла единичка или единичен керемичен блок. Производство, продажба и доставка на тухли единички.

Повече за Тухли единички »

Тухли единички плътни

Тухли единички плътни

Тухли за зидане на носещи и преградни стени, земетръсни шайби. Притежава плътна структура с висока устойчивост. Нарича се тухла единичка или единичен керамичен блок. Производство, продажба и доставка на единични тухли.

Повече за Тухли единички плътни »

Тухли двойки

Тухли двойки

Тухли двойки се използват за допълване на зид на колони с тухли четворки. Нарича се тухла двойка или двоен керамичен блок. Производство, продажба и доставка на тухли двойки.

Повече за Тухли двойки »

Тухли четворки

Тухли четворки

Тухли за зидане на външни носещи и преградни стени. Наричат се тухли четворки или четворен керамичен блок. Притежават дебели и устойчиви на монтаж на крепежни елементи стени. Производство, продажба и доставка на тухли четворки.

Повече за Тухли четворки »